En krabat som bor hos mig nu


Fin kompis värd dag


run the world

Jag är så grymt jävla bra!
Så ville bara få de sagt. Du också om någon råkar läsa det. Du är också så himla himla bra.
Filar på min ansökning samt cv... Ser förändringarna i mitt liv ba avlösa varandra framöver MEN är också jävligt duktig på att stanna upp njuta av nuet gilla snön gillar lördagar göra otippade grejen vrida livet till den riktningen jag vill känna efter läsa böcker och bara vara.
Läser sockerbomben just nu. Rekommenderar. Kanske lite fantatiskt men herre-gud. Det är ändp helt sjukt vad man har stoppat i sig och unnat sig ofta för att det är normen, något som inte tillför kroppen bra saker.
Sedan jag lagt om min kost till att äta 5ggr per dag - mkt protein, stor frukost, vardagsmotion, långsamma kolhydrater, mest bra fett, tugga långsamt, lagom portioner, och för tillfället inge alkohol. På det sluta röka. Alltså. Jag har aldrig känt mig såhär klok, stabil, lugn, pigg, jämn i humöret hela dagen och framförallt mätt. Jag är förvånad över vilka förändringar man kan göra och märka?
Socker har bara skapat obalans hos mig.
Men vem vet.
Och det är klart man ska unna sig. Om man kan det på en sund och lagom nivå. Dit ska jag komma. :)))) sooner or later..
Typ.
Idag- gymmet och sedan parmiddag plus mig dårå. Älskar lördagar


hej kondition jag har saknat dig

bra dag. jobbig vecka. äntligen fredag imorgon. få måsten just nu. köpstopp får skitbra. spänd inför nästa vecka.. men ska utmana mig själv i år. funtar nästan på att pröva åka skidor då en tant i bastun övertalade mig att det är skitskoj att jag kommer lära mig på nolltid hur man ska luta och andra knep.
nu laddar vi för helg.


måndag

sitter hemma å äter rotfrukter m linsgryta, om 14åriga jasmin hade sett mig nu hade hon nog kräkts för hur kan man äta annat än snabbmakaroner? haha sorgligt men jag 14år hade nog också varit glad för innerst inne har jag alltid velat klara av att äta allting och inte vara kräsen men trodde ärligt att den dagen aldrig skulle komma.
min kuckelimuck medicin från hälsokosten är slut nu också bra hoppas hosta och snor följer med. för idag har jag köpt nya träningsskor som jag vill använda imorgon. om mitt skavsår iofs inte säger ifrån för mycket?? vad gör man? har ett stort skavsår som följd av mina prommisar. men vill inte sluta gå. har donerat en hudsalva för min ynkliga fot och massa omtanke samt mina bekvämaste skor.
en kul grej myriam tvingade mig till var köpstopp åtminstone en månad framöver och det ska jag definitivt klara (fick dispans för träningsskorna eftersom det var ett planerat och viktigt köp). det hela känns nästan lite spännande.
med risk för att det hela låter för mycket nu men en fråga det är nämligen så att jag slutat helt med socker på obestämd framtid frågan är - klarar man ett år? är det alltför hårt? eller borde alla bara pröva det någongång? har beställt en bok som heter sockerbomben och ska läsa på.
en rolig sak som jag är nervös inför är att jag ska börja träna med en personlig tränare. huh. otroligt nervöst men samtidigt skitvärt och kul. har tagit tag i nästan allt jag velat sen jag kom hem från indien, det är grymt hur mycket fokus man kan hitta på en månad.
ännu en grej - tänkte jogga vårruset mest som en rolig grej är några på? vill helst få ihop sex personer. jag tror fanny, tone och mira är dem som hittills vill.
ok sorry för hurtbulle overload. men jag mår iallafall bra av det. haha. hoppas alla har det kalas.


är numera kattvakt

schniff och fleece är två krabater som fyller mitt hjärta med kärlek just nu.
annars då? jobbar på tålamodet, tar tag i förvånandsvärt mycket, förblir förkyld, har fantastiska dagar och sover som ett barn.
helgen var middag med vänner på vegetariskt matcafe, skratt, icke-ork att ens gå på bio, lugn morgonprommis och frukost innan sällskap av fanny som jag spenderade lördagen med- sällskapsspel och utsökt middag. tillsist en söndag som bestod av promenader utav av bara helvete, en fanny en myriam, en jos och en siri.
ba helt grymt.


livet i rätt riktning

jag och nina simone i mitt kök efter en lång morgonprommis. te som värmer upp kroppen sakta, rågbröd och ingen stress. livet kanske liknar en 40plussares den här lördagsmorgonen men jag mår bra haha.


tranan

inte druckit på så länge att jag blir berusad en torsdagskväll efter två glas vin! haft en fantastisk kväll, älskar när man hinner gå igenom allt när varken en själv eller ens sällskap har bråttom å man ältar, nötar och drar ur sig allting. ba schwish så försvinner allt med vinet och sällskapet.
och allting bara klarnar i framtidsväg och jag märker att ju ärligare jag är mot mig själv desto ärligare mot andra. skön känsla.


pussochkram skumbanan. frulle med tone lördagsmorgon efter tvåtimmarpromenad där vi självklart kom framtill mycket av livet alla lösningar å komplikationer


häjj

det enda minus 2012 tog med sig var en redig förkylning. den här envisa hostan som jag febrilt försöker få bort har tillochmed honung i tet fast det är bland det värsta jag vet. det är inte jobbigt i sig att gå runt med slemhosta dagarna i ända utan det är att träningspeppen jag känner får ungefär noll utlopp jag vill och bara står och stampar tänker på alla roliga pass jag ska köra osv.
vet inte riktigt vad jag ska fylla min tid med. kanske låter ensamt nä jag träffar människor minst varannan dag. annars promenerar jag, fotograferar mig själv i spegel, lagar mat, diskar, värmer upp kroppen med ett bad, funderar på om jag ska unna mig ett par nya riktigt bra med kanske dyr prislapp gympaskor eller ha mina slitna vanliga ochspara pengarna, slipar framtidsplaner som innehåller en bortasommar och en höst i en annan stad och skriver mitt cv i olika utkast.
vet ej vad den här bloggen ska vara bra för svårt att skriva alls känner mig som en uppblåst egoist som virrar å ba hamnar i onödiga jargonger när jag skriver här.
haha får alltid den här bloggångesten ingen bryr sig ingen vill läsa allt det här onödiga osv å ba slutar blogga tillslut. sjukt egentligen. kanske borde ba fuck it. läs eller ejj spelar ingen roll förhoppningsvis eller drömmen är väl att man ska försöka åtminstone lite - vara inspirerande. känns som anledningen till en öppen blogg eller vara genialisk på att skriva som många jag känner.
gud bara massa babbel härifrån va.


I got life

Aaaaaaaaaaaah. allting. jag är så glad över att jag bryr mig om mig själv att det är viktigt att jag mår bra och att jag har sett till att jag gör det. att vara hemma är bra det innebär fokus och möjligheter.
jag har varit sjuk och har sen jag kommit hem promenerat en timme om dagen minst, ibland två och finns det något som gör en så klok som att promenera? det är helt klart bland det bästa som finns. 2012 är välkommet.


Elephant gun

Det har spökat i mitt huvud sedan jag kom hem. Men just nu fylldes jag av en sån otrolig känsla av lycka. Jag sitter vid frukostbordet och känner mig hemma det är becksvart ute men jag tog solen med mig. Det är så skönt att känna såhär, för jag vart rädd först rädd för att jobba rädd för att vara ensam rädd för att lyckas hitta rutiner och kunna slå ihop gamla sådana med nya.
men det här kommer att gå skitbra.


jorå vi lever

fast med varsin mild sjukdom?
googlar förfullt.


RSS 2.0