jamen livet är väl en solskenshistoria rå.

hela dagen har varit som en lek. jag har lekt med barnen hela dagen. sen efter jobbet mötte jag upp josefine och spelade äntligen badminton på enskede rackethall efter massa tankar om hur roligt badminton är. och det var det. är nu sjukt peppad på klippkort och egna rackets. sen gick jag och josefine hem och när vi skiljdes åt (herregud vilken känsla förresten, från att alltid varit barnet som bott längst bort och aldrig nära en kompis så fick jag äntligen chansen att vinka av en kompis och ha typ precis lika långt hem. satte på arcade fire i lurarna och gick bland villorna. hittade några jag ville bo i.
är nu hemma och kan omöjligen diska för att min ena arm känns halvt amputerad.(men värt). gör nu nudlar och dricker oboy. känns ju skitbra, och imorgon är det fredag och jag ska få träffa tvillingarna, äta middag ute och spela pingis. ska fanimej vara fredagsfin inför det. och nästa helg är min helg.
20år hundra år efter alla andra. :)))

bravo,


kalabalik i lingonskogen

en måndagskväll i stureby efter sjukt dåligt dag, med undantag för morgon, så kan det se ut så att båda spyr ut dagens hemskheter innan vi bestämmer oss för att fuck it vi sätter på lite musik och gör kronärtskocka till middag. och nudlar. det blev ju ett himla projekt. vi skakar av oss allt dåligt med kronärtskocka, salt och smör. sen lägger sig stina till sängs, tittar på dunderklumpen och äter glass rakt ur paketet medan jag som vilken fyrtioåring som helst går och tar ett bad med lavenderolja och läser min bok som jag förövrigt är lite besatt av.
nu är den här dagen klar och tacka fan för att den slutade bra för jag orkar inte med alla respektlösa föräldrar som tror att jag vill arbeta 45minuter över arbetstid för deras skull. imorgon ska jag tala om för en kostymnissepappa att vi är lika mycket värda och att han måste respektera min tid. det är inte jag som klämt ut hans barn.
och jag har ont i ländryggen idag.
fan det här skulle ju bli en fin dag, när hagsätralinjen är igång igen. jaja bitvis bra.

skål då

ännu en produktiv söndag. nejmen, iallafall en söndag på det vis jag vill ha det. jag behöver inte flytta ut på landet för lugn och ro. men tillräckligt mycket vilja kan man faktiskt skapa sin egna dag. vaknade utvilade klockan 10 och har sedan dess tvättat, bakat valnötsbröd, storhandlat och nu gjort mat till firandet av felicia som fyller 21 (egentligen imorgon) men söndagar är ju lite bättre. Har gjort couscous, stekt grönsaksblandning och gjort myntasås med fetaost. samt skurit en bit valnötsbröd att lägga i födelsedagspåsen. haha. herregud. det här låter inte som jag.
men jag kunde inte mått bättre?
en läslördag liksom.
en finbiofredag.
och en produktivsöndag.

häjj här sitter jag och ser glad ut innan myrornaropstendags. ett glas oboy, knäcke, kaffe åsådär senare. är kär i min nya hårlängd och har fyllt i ögonbrynen för mycket.


life


från tant jasse:

alltså. vet inte vad som har hänt mig, känner mig huslig/lantlig/gammal osv. igår hade jag en nykter utekväll som ändå slutade med att jag inte kom in trots tre veckor till tjugo och jag rullade hem. har lite åsikter om folks jävla kommentarer ständigt om att man festar nykter. stannar nästan hellre hemma. vaknade utvilad imorse. hade en jävligt lugn och skön morgon sen kom tone och vi körde en favorit i repris. snabb långpromenad.
när vi sa hejdå gick jag och handlade. fick lust att baka bröd. det var första gången den lusten kom och nu jäser degen till mitt första egenbakade bröd, eller snart bakade. köpte najsa pålägg och känner att det kommer bli en grym kväll. har duschat också med lavenderolja, lyssnat på radio och har tofflor på fossingarna. såhär borde varje söndag vara. jag trivs.

fick lov att låna stinas dator, då hittar man sånt här fint från vår europaresa.


helvete vad livet är bra

sitter och käkar frulle. godmorgon. stina har flyttat in och det jag trivs bara mer och mer.

alla ideer alla planer nu är det iallafall städat

sitter och peppar till med johnnyboy- kite dricker kaffe, tittar på bilder och gör mig snygg. skulle gärna lägga upp lite bilder på mina drömrum, men mitt internet är för segt. det finns två företag jag hatar:
comhem
sl
jaja. mamma säger att jag inte ska lägga någon energi på dem. anywwways. barnen kallar mig för jasse jag vet inte vad jag tycker om det. i övrigt övar jag bandy varje dag. idag gjorde jag två mål. (känner mig lite som ett av barnen). åkte hem med trevligt sällskap idag. och fick förresten ögonkontakt och leende från parkkillen..mmm.

kramkalas

det är höst och det är skönt. jag trivs med hösten.
har sagt upp mitt internet och tänker göra annat hemma. typisch vi får se hur det går. jag har skrivit en livslista efter mina förutsättningar. och jag ska lyckas. allt känns jävligt bra just nu. var ute och sprang nyss i duggregn - det vädret är oslagbart.
hade en sjukt bra kväll med fanny igår
och kommer ha en sjukt bra kväll ikväll men tvspel åsådär med lite vänner. mittiveckan. två arbetsdagar sen helg. två arbetsdagar sen helg. upprepar i huvudet:)))))

kramkalas

det är höst och det är skönt. jag trivs med hösten.
har sagt upp mitt internet och tänker göra annat hemma. typisch vi får se hur det går. jag har skrivit en livslista efter mina förutsättningar. och jag ska lyckas. allt känns jävligt bra just nu. var ute och sprang nyss i duggregn - det vädret är oslagbart.
hade en sjukt bra kväll med fanny igår
och kommer ha en sjukt bra kväll ikväll men tvspel åsådär med lite vänner. mittiveckan. två arbetsdagar sen helg. två arbetsdagar sen helg. upprepar i huvudet:)))))
imorgon flyttar stina in. idag städar jag upp lördagens förfest. och mycket mycket mer.

bara bajs

var ute och sprang idag och kände hur jävla mycket jag saknar det alltså inte träning för det har jag börjat med återigen, på gym och sådär. nej utan att springa (eller jogga, men springa låter bättre) att få vara ett med andetagen och utan tankar. springa helst på ojämnt underlag, det finns inget som rensar tankarna så bra som att bara hinna tänka var man ska göra av nästa fotsteg.
idag fick jag en kommentar som kändes konstig, det var väldigt främmande - jag har aldrig fattat hur mycket människor granskar en och det gör mig lite illa till mods att människor har sån koll och rättighet att kommentera andras kroppar. samtidigt, var det lite komplext för det peppad mig kanske givetvis ja åtminstone lite. främst blev jag generad och kunde inte ta emot drog ifrån. har mest tänkt på det idag. borde vara något slags jobbövertramp.




och nej jag tynar inte bort, jag gör förmodlingen tvärtom.



innan indiskt ikväll dårå lite hufflepuffing, my so-called life och en dag. bokbokbok. böcker. och inga hörlurar. en promenad till stan Y/N


sitter och lyssnar på devendras spanska låtar, tänkte lära mig dem lite bättre. har helt struntat i spanska på sistone. men jag måste keep it up så jag lär mig någongång, den här gången tänker jag inte ge upp precis som jag gör med allt annat. typ
har ny soffa åsådär, men har också ny säng och min säng är så jäkla skön att jag jämt hänger här istället. allt luktar typ kokosnöt av min bodylotion. jappppppppp. har verkligen ingenting att skriva men vill pryda bloggisen. fix idé. kul

gårdagens twin peaks fest på nalen var episk=rött läppstift på glas. jätten, donna, lucy (identisk) the roadhousefeeling


FREEDOM IS MINE(and i know how i feel) tvättdags

sitter och klunkar kaffe till nina simone. har tvättid om en tjugo minuter, jag kan inte minnas senast jag tvättade. det är lite sorgligt vet knappt i vilken ände jag ska börja för antagligen är exakt allt smutsigt? två timmar av tvättstress. nä jag ska chillaaa men är lite rädd för det är så jäkla mycket. _hur många rader kan man skriva om tvättning_ hur krystat är det att PROVÖPPNA en ny blogg???? haha..................


CRODO.italien.


asså_huuuur_HÄRLIGT!

SAMSKEYTi/tankspridd


sitter och kollar igenom iphotogalleriet och fyfan vad väldokumenterat liv man har! kul och viktigt med mitt korttidsminne.

igen :)))

ba kände för det

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0